Wednesday, May 31, 2006

Tips från coachen!

Hej!
Relationscoachen här! Blomma Månvind heter jag och jag arbetar som auraterapeut för delfinsångarutbildningen på waldorfskolan Flummet i Trosa. Jag arbetar också som relationscoach för par med störningar i sitt energiflöde. En metod jag använder för att aromatisera ett trött förhållande är ju förstås känslolavemang med lavendel, johannesört och krossat bovete, men framför allt lyssna, lyssna, lyssna, det är det råd jag ger först till alla vars karma är kantstött. Och lyssna, det är det som vi ska göra idag. Vi ska (kvävt fnitter) tjuvlyssna på ett par, Kalvur och hans flickvän Labia. Vi ska följa vårt par och höra på deras dialog och jag kommenterar med tips och råd, Kalvur har varit konstig då han genast slängde min pamflett om känslolavemanget bryskt på marken (ja marken, inte en återvinningsstation) när jag mötte honom på staden, men med lite andningsövningar och trädkramning skall vi nog få rätsida på honom också.
Shhh! här kommer dom!...

Labia: Skulle du kunna ge mig ett glas vatten?

Blomma (viskande): Oooh nu har Kalvur ett litet men gyllene läge att förbättra sin relation till Labia, kanske ett liten överraskning som en limeskiva (organiskt odlad) i vattnet, eller kanske bara en liten komplimang som tex "ljuset dansar via vattnet till dina ögon likt strålar av god energi, min sköna"... låt se vad som händer.....

Kalvur: Drick ur kranen Biatch!!!

Blomma: Aj, aj, aj, aj! Vad sa han!?! Med den där kommentaren kan han ha skadat sin karma så mycket att han kan komma att återfödas som en okapi. Jag har mycket att jobba med här... Vad kommer Labia att säga? Vad kommer hon att säga!...

Labia: VAD SA DU?

Blomma: Be om ursäkt! Be om ursäkt Kalvur!!!

Kalvur: Heheheheeeee

Blomma: Åhnej!

Labia: DU DIN PIIIP DET DÄR VAR INTE ALLS ROLIGT!

Kalvur: Det var det väl?! Har du ingen humor?

Blomma: Det enda som hjälper i det här läget är ett harmonisamtal med känslor i focus och relationsmeditation i lotusställning direkt efteråt, Labia verkar vara en kvinna med sitt universum i sitt centrum och tillräckligt med samlad energi i sin livmoder för att kunna ta tag i relationen, jag har fortfarande hopp, även om situationen är spänd!

Labia: Humor? Humor? Vad sägs om den här humorn då? Vad sägs om att jag pissar i en av dina single malt whiskyflaskor och tvingar dig till provsmakning för att gissa vilken det är? Va? Vad säger du om det din kalvjävel?!?!

Blomma: Ayiiihkkk...ngghhh!

Kalvur: Enkelt, den som smakar mest rök är den du pissat i! HAHAAHAAA

Blomma: Tomas! öppna bildörren! ÖPPNA DÖRREN!

Labia: (Flämt) Du du din jävel! jag ska minsann.... kom hit! det är lönlöst att försöka springa undan.... (ljud av smällar)... arrrrgh!!!

(Ytterdörren öppnas)

Blomma: SAMLA ERAN KARMA I HJÄRTAT AV ERT CENTRUM!!!

Kalvur: Va fan?

Blomma: Jag heter Blomma Månvind och jag har kommit för att rädda dig från dig själv!

Kalvur: Va? Vad pratar du om, varför är du klädd i linnetoga? Vad är det du har i håret? I mitt kök? Du ser ju för fan ut som DiLeva!

Blomma: Ouhhm! Ouhhm!

Kalvur: ?

Blomma: DiLeva? Tack så mycket, dom säger vi är lika, han sitter förresten i bilen o håller den på tomgång ute.

Kalvur: Vad är det där för en slang?!? Gå härifrån, jag ringer p....

Blomma: Det är Lavendel, det är lavendel, bovetet gör dig gott!

(ljud av handgemäng)

Kalvur: AAAAAJ!!! AArghh!

Blomma: Låt orenheterna flöda ur dig, likt ganges sköljer världen!

Kalvur: AAAAAAARGH

.............................. ............. . f.............ssje lnnnnnnn...........ii m_____--- .

(sändning avbruten)

Thursday, May 25, 2006

Aaaaarrrgh!!!

Microsoft lanserade igår ett nytt bildfilformat, WMP, windows media photo. Bildformatet sägs vara effektivare än JPG, som nu är ett av de mest förekommande bildformatet.
Bill Crow, program manager på MS säger till Kalvur:
-"Vi här på microsoft tycker att det finns för få valmöjligheter för dagens bildhanterare, och det är därför vi lanserar det nya bildformatet. Som det är nu så har dagens datoranvändare endast möjlighet att spara bilder i 8BIM, ACORN SPRITE, AFP, AI, AIT, ALIAS, AMBER ARR, ANI - NEOCHROME, ANI - WINDOWS, ANPA, APPLE PREFFERED, ART, ASCII, ATARI PORTFOLIO, B3D, BIORAD, BLD, BMP, BUF, BUM, C4, CAM, CALS, CEL, CDR, CGM, CIN, CLP CPI, CPT, CR2, CRW, CSOURCE, CT, CVG, D, DCR, DCX, DDS, DELTA VISION, DESR VFF, DICOM, DJ1000, DL, DNG, DOODLE, DPX, DR HALO, DRAWIT, DWG, DXF, ECW, ELECTRONIC IMAGE, EPS, EMF, ESM, EXR, FAX, FAXSTF, FIREWIWER PDB, FITS, FLH, FLI, FLC, FH, FLA, FPX, FUJI, GATAN, GEM, GFX, GIF, GRAYPAINT, GRP, HAM, HDR, HP-GL/2, IBM PIC, IC ? MAGIC, ICO/ICN, IM, IMAGELAB/PRINTTECHNIC, IMG, XIMG, IMQ, IPLAB, IFF, ILBM, IGS, IRIS, ISS, J6I, JBI, JIF, JPG, JP2, KDC, KISS CEL, KOALA, KONTRON, LDF, LOTUS-PIC, LWF, MAC DRAW I, MAC PAINT, MAG, MAX, MAYA IFF, MBM (PSION 5) METEOSAT 5, MDC, MHT, MONKEYLOGO, MONKEYCARD, MOV, MRC, MRSID, MRW, MSP, MSX, MSX2, MSX+, MSX2+, MNG, MYD, MYV, NASA RASTER METAFILE, NEF, NEO, NGG/NCG, NIF, NOL, ONCOR, ORF, OTA, P** DEGAS, PALETTE, PAC STAD, PBM, PIC, PICS, PMB, PCD, PDF, PGM, PICT, PICT RESOURCE, PDB, PEF, PGPF, PGC, PGF, PHOTO RAW, PLT, PM, PNG, PORST, PPAT, PPM, PS, PSD, PSP, QDV, QNT, QTIF, RAF, RAW, RDC, RIFF, RLA, RLE, RSB, RTF, SCR, SCX, SFW, SGI, SHP, SINCLAIR QL, SIXEL, SKETCH, SMV, SNX, SOFTIMAGE, SPC, SRF, ST X SBIG, STARTUPSCREEN, SUN, SUPER HI-RES 3200, TBC, TCL RGB, RGBA, INT, INTA, BW, SVG, SVGZ, SVGT, SVGB, SWF, SYSTEM 7 CLIP, TIF, TGA, TIM PSX, TINY VIEWER PDP, TN, TRS-80, VBM, VFF, VGS-8, VITRONIC, VOXEL, VPB, WBIN, WBMP, WINFAX, WMF, X11, X3F, XAR, XBM, XCF, XFIG, XPM, XWD, YUV. Det tycker vi är för lite så det är därför vi har beslutat att lansera WMP.

EXTRA! Arja+Lordi

EXTRA!
Kalvur erfar i natt att Arja Sajonmaa, en av nordens mest kända sångerskor, får Royalties av hårdrocksgruppen Lordi för varje framträdande som gruppen gör.
Sajonmaas agent Maski Halonen medger till Kalvur att Lordi är tvungna att betala för varje framträdande pga. den uppenbara likheten mellan Lordis scenkostymer och utseende. För att inte hamna i långa rättegångar så har Lordi gått med på att betala.
Halonen tillägger att Royaltypengarna inte är någon stor summa då Arja vägrar att få betalt i något annat än finska mark, Det har dock ryktats att Lordi verkar få problem med att kunna spåra upp gamla mynt och sedlar, men det har ej ännu kunnat bekräftas.

Skandalia

Lars-Erik Petersson dömdes i dagarna till två års fängelse för att ha obehörigen lyft taket i Skandias bonusprogram Wealthbuilder. Petersson dömdes trots att han är jätterik vilket har orsakat mycket uppståndelse i juridiska kretsar. "Rika människor slipper vanligtvis straff pga. av att dom är rika" säger juridikprofessor Lage Justusson till Kalvur.
Justitieminister Thomas Bodström sade i ett uttalande direkt efter domen: "Det här är mycket bekymmmersamt att tingsrätten dömt Peterson. Vi måste naturligtvis se över lagstiftningen så att vi kan täppa till det här kryphålet i lagstiftningen, jag är ju själv rik, så jag har ju förståelse för Petersons situation."
Bodström tillade: "Vi har mycket att lära av USA och tredje världen i såna här fall, Där händer sådana här grejsimojser mycket mer sällan!"

Lordi-2

Kalvur fick sig en kort intervju med Lordi nyligen. På frågan om det kräver mycket av medlemmarna att i sådan utstyrsel framträda på konserter, svarade gruppen att det nog kräver mycket orch.

Sunday, May 21, 2006

Lordi!!!!

Vann Eurovisionsschlagerfestivalen med buller och bång! Sveriges Carola var upprörd efter tävlingen, "jag hade mer smink, så jag borde ha vunnit!" sade Carola direkt efter evenemanget.

Wednesday, May 17, 2006

Mmmm Fanta, nu med benzensmak!!! Try it! Bamboocha!

Det har rapporterats att höga halter av benzen har upptäckts i bla Fanta, vilket har skapat oro världen över. För att mota Olle i grind har Coca-Cola inc. släppt en ny Fanta-smak med korrekt innehållsdeklaration.
"Vi förstår kundens oro över att inte veta vad som finns i flaskan, så därför lanseras nu denna smak för att tillfredställa våra kunders krav på innehållsdeklaration" Sade Richard S Keith, produktansvarig, när kalvur mötte honom i Johannesburg på Multinational Corporation Evildoer Conference 2006
Kalvur har som första blogg fått ta del av etikettdesignen:

Slogan kommer att lyda: "Fanta mig! Fanta mig igen!"

Tuesday, May 16, 2006

Dax att bråka med sony igen

med denna remix av dilbert

(Musik)historia

Måste bara få plugga sajten svenska dansband. Denna kulturhistoriska skatt som visar hur dom inavlade musicerade och dansade, årtionde för årtionde.

Wednesday, May 10, 2006

The Keith

Keith Richards som föll från en palm i Fiji förra månaden rehabiliterar sig just nu på ett hospital.
Som tur var landade jag på huvudet så inga viktiga organ skadade sig, säger Richards från sjukbädden. Doktorerna sa att det var "Touch and go" ett tag där... och då begärde jag att om jag dog, ville jag att min hjärna skulle bevaras för eftervärlden i sprit, då sa doktorn att då var det bäst att låta den vara där den var.
Efter fallet har brittiska regeringen påskyndat sökandet efter en passande plats för slutförvaring av Richards. Geologer och bergsingenjörer prospekterar just nu efter områden med fast, seismiskt stabil berggrund som minimerar risken för läkage av Richards uti vattentäckter och liknande.

Jag anamma!

Satan: Brr... Vänta lite nu? Sa jag Brr?!?... Brr! Jo det gjorde jag!!! Jag anamma! Är det inte lite kallt här?!?

Hitler: Ja Ich känner de ockzåå!!! Meine Tänder låter Klack, Klack!

Benedictus XVI: Jag kom hit för att skriva på ett kontrakt, men jag skakar så mycket att min med oskulders blod fyllda penna äro obrukbar, Vad törhända har orsakat detta!?!!!!

Satan: Slå på Fox News!

Satan: AAAAAAAAAAARGHHH!

Dom andra: Ooooooohyyyl!

Satan: Där har vi det! Sony ska börja stödja AAC i sina musikspelare!!! Fattar dom inte att dom måste varna mig INNAN dom gör så här!!! Jag gav ju mina aktier i ericsson åt dom så att dom skulle kunna fixa en direktlina ner! Men icke att dom där alcoholdehydrogenasfattiga små liven skulle få tid att lyfta på luren, nehhedå!

Monday, May 08, 2006

Man lever med sitt hjärta bortopererat!

Louis Quarterman, 61 har fått sitt hjärta bortopererat och ersatt med en maskin i väntan på ett passande donatorhjärta. Läkarna vid Jackson Memorial Hospital i Miami lyckades med konststycket att operera bort Louis hjärta och koppla upp honom till en pumpmaskin. Quarterman upptäckte dock till sin förvåning att han efter operationen nu endast kan tänka sig att rösta republikanskt.

Saturday, May 06, 2006

texmexundring

Om man får tillstånd att få äta tacos, har man då fått ett tacolov.
-"Tack och lov fick jag ett tacolov!"

Tuesday, May 02, 2006

Lilla Fridolf blir sodomerad


Det var nog inget lilla Fridolf väntade sig när han gick ut på promenad i morse, bli rumpkörd sådär mitt på blanka dan, inte ett tack fick han heller, inte ens en savett eller någonting!
Vart är världen på väg?!?

Bamse Langar sprit


Detta är direkt skannat ur en bamse tidning, ej editerat eller på annat sätt manipulerat.
Koolt att Bamse bara kör ner till polen o tjackar bärs åt sin morsa.